fbpx

MUDAHKAN PENGURUSAN AGEN/STOKIS

Ketahui Bagaimana Dengan Sistem senangKIRA Anda Mampu Untuk Jana Jualan Yang Lebih Melalui Kaedah Pengurusan Agen Dan Stokis Yang Lebih Sistematik Dan Pantas !

Created with Sketch.
APA ITU senangKIRA?

Sistem senangKIRA Adalah Sistem Pengurusan Agen Lengkap

Untuk anda yang menjalankan perniagaan atas talian dan menggunakan sistem agen dan stokis, Sistem senangKIRA boleh membantu anda untuk memudahkan semua proses pengurusan anda seperti
👉Pengurusan tempahan daripada agen dan stokis
👉 Pemantauan jualan agen dan stokis
👉 Pengurusan database jualan pelanggan yang lengkap dan teratur
Mudah cerita, senangKIRA adalah satu sistem yang membolehkan semua proses manual anda selama ini dijadikan lebih sistematik 100%!

KAMI SENANGKAN PENGURUSAN JUALAN ANDA

APA YANG ADA DALAM SISTEM SENANGKIRA

Berikut adalah senarai penuh fungsi sistem yang ada di dalam senangKIRA dan boleh memberi manfaat kepada perniagaan anda

PENGURUSAN STOKIS DAN AGEN

Sistem pengurusan agen dan stokis yang lengkap, bermula daripada urusan tempahan hingga laporan jualan

PENGURUSAN STOK INVENTORI

Tak perlu lagi uruskan stok secara manual, semuanya boleh diautomasikan melalui pengurusan sistem stok dan inventori

LAMAN WEB E-COMMERCE SENDIRI 

Anda akan dibekalkan terus e-commerce site milik anda sendiri yang sedia untuk dipromosikan kepada pelanggan

MILIKI PAYMENT GATEWAY SENDIRI

Apabila anda daftar di bawah senangKIRA, secara automatiknya anda akan memiliki payment gateway anda sendiri!

PENGURUSAN DATABASE PELANGGAN

Semua database dan maklumat pelanggan anda akan disusun secara sistematik 

PENGURUSAN PRODUK

Anda boleh tetapkan dan muat naik produk di dalam sistem senangKIRA ni tanpa had!

TAMBAHKAN BILANGAN STOKIS DAN AGEN

PENGURUSAN AGEN DAN STOKIS

👉Sistem pantauan prestasi jualan dan juga tempahan stok daripada stokis/agen terus kepada anda sebagai Pemilik Perniagaan.
👉Stokis/Agen boleh terus tempah stok daripada anda secara auto di dalam sistem, tak perlu lagi perlu hubungi di whatsApp atau email untuk makluman tempahan pembayaran.
Pengurusan lebih teratur dan sistematik. Tak perlu lagi buang masa banyak untuk pantau secara manual !

STOK INVENTORI LEBIH TERATUR

PENGURUSAN STOK/INVENTORI

Laporan inventori yang tepat untuk memudahkan pengurusan stok.
👉Boleh ‘detect’ sekiranya terdapat kekurangan stok dalam simpanan anda mahupun stoki/agen yang berdaftar di bawah anda.
👉 Memudahkan anda untuk merancang pengeluaran dan juga kawalan stok produk.
👉Boleh menjimatkan kos yang banyak apabila anda dapat memantau sekiranya terdapat sebarang keciciran stok, kehilangan produk ataupun masalah pengurusan logistik dan juga penyimpanan stok anda.

SK CATALOGUE

LAMAN WEB E-COMMERCE SENDIRI

Kelebihan utama sistem senangKIRA adalah apabila anda boleh miliki laman web e-commerce anda sendiri
👉 Laman web e-commerce ini akan memaparkan produk anda serta boleh menggalakkan pembeli untuk terus membeli produk anda secara terus
👉 Laman web ini juga sangat unik yang mana boleh terus dikongsikan ke whatsapp, telegram, Facebook mahupun laman Instagram anda.
👉 Laman web ini juga telah siap integrasi dengan ‘payment gateway’ yang membolehkan pelanggan anda membuat pembayaran terus secara online

DATABASE PELANGGAN

PENGURUSAN DATABASE JUALAN

Dalam perniagaan, database pelanggan adalah komponen yang paling penting
👉 Setiap database pelanggan yang membeli daripada anda akan disimpan dan disusun secara teratur dalam sistem senangKIRA
👉 Database ini boleh dimuat turun dalam bentuk excel file semula sekiranya anda perlu untuk membuat analisis dan kajian berkaitan dengan database pelanggan ini.
👉 Anda juga boleh memuat naik database pelanggan yang masih lagi tidak membeli daripada anda untuk anda jadikan sebagai prospek untuk anda “follow up” semula

Servis Profesional Daripada senangKIRA

KELEBIHAN MENGGUNAKAN SISTEM senangKIRA

Ada pelbagai sistem pengurusan digital di luar sana tetapi tidak ada yang hampir sama dengan senangKIRA kerana senangKIRA mementingkan kualiti, dekat dengan pengguna dan mudah digunakan!

BISNES SISTEMATIK

Dengan sistem senangKIRA akan membantu anda lebih menjimatkan masa dengan mengautomasikan hampir 80% operasi pengurusan perniagaan anda

TINGKATKAN PRODUKTIVITI

Dengan pengurusan sistem pengurusan jualan yang lebih efisyen dan teratur, ini akan membantu pengurusan operasi anda lebih licin dan teratur serta meningkatkan produktiviti

TINGKATKAN JUALAN

Apabila pengurusan teratur, cara kerja yang lebih mantap, ini akan membantu ke arah peningkatan kadar jualan perniagaan anda serta menambahkan kepercayaan pelanggan kepada produk anda

MUDAH DIGUNAKAN

Sistem aplikasi senangKIRA dibina khas untuk memudahkan setiap pengguna untuk memahami isi kandungan dan bagaimana menggunakan aplikasi ini. Aplikasi ini sesuai digunakan untuk semua lapisan umur.

Perlukan Bantuan Untuk Menggunakan Sistem?

Klik Butang Kami Di Bawah Untuk Dapatkan Bantuan Tutorial Penggunaan Sistem Melalui Video Tutorial Kami Di Bawah 

KLIK SINI UNTUK TUTORIAL
KAMI TAMPILKAN YANG TERBAIK

DATA PENCAPAIAN KAMI

Sepanjang kami beroperasi dan menerima pelanggan di seluruh negara, begitu banyak kejayaan yang telah kami kecapi yang boleh dirumuskan seperti di bawah

JUMLAH PROGRAMMER

JUMLAH DOWNLOAD APPS

CAWAN KOPI

KLIEN BERPUAS HATI
tESTIMONI

APA KATA MEREKA

Komen mereka yang berpuas hati dengan sistem Senang La

Perniagaan saya jadi lebih pantas dan mudah untuk diuruskan dalam bahagian pemasaran sebab semuanya dah jadi auto !

Faridzul Asyraf

Safari Group 

Pengurusan agen dan stokis saya lebih mudah kerana urusan tempahan dan pantauan prestasi mereka lebih cepat dan pantas

Razak Zaha

Kerusi Kuliah.com

Saya sukakan fungsi yang boleh membantu urusan inventori dan stok kerana selama ini pengurusan stok saya sangat teruk

Hakimi Subri

Hanakimi Ventures

RAKAN STRATEGIK

Kenali Rakan Strategik Kami

MUAT TURUN PERCUMA APLIKASI senangKIRA

BONUS ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN senangKIRA BERNILAI LEBIH RM547

Khas untuk anda yang melanggan sistem senangKIRA ini, anda akan dibekalkan dengan bonus istimewa di bawah ini  SECARA PERCUMA !

1. PERCUMA YANG UTAMA

Ebook Tutorial Automasi Chatbot Di Facebook

Ini cara-cara bagaimana kita nk buat automasi chat untuk Facebook Page kita…. Senang,kita tak perlu layan lsatu-satu customer tu.

2. Sistem AKAUN (web based) yang LENGKAP

Sistem akaun percuma. Siap ada profit & loss report lagi.

3. Template nak buat BAJET BISNES

Tak buat bajet, kita sangkut nanti tengah jalan ye. Jadi guna template PERCUMA kami untuk buat bajet bisnes anda.

Tools website untuk design.

4. Template online untuk poster dan design Media Sosial

Boleh design macam Pro dan tak perlu upah designer harga mahal-mahal lagi dah sebab template semua dah ada. Boleh drag and drop sahaja

5. Tool nak edit background

Anda boleh remove background pada sesuatu gambar anda secara automatik ! Tak perlu nak susah-susah pakai photoshop atau apa

6. Sistem nak design cover ebook, telefon, tablet

Tak perlu jadi designer dan tak perlu bayar designer. Zaman JIMAT ni, kita kena belanja elok-elok ye.

DAN SEMUA DI ATAS INI PERCUMA DENGAN LANGGANAN SISTEM SenangKIRA!

LANGGAN SEKARANG

PILIH PAKEJ LANGGANAN ANDA

Kami menawarkan pelan langganan yang komprehensif dan mudah untuk anda 

PREMIUM PAKEJ

RM 198

Bulanan

  • Tempahan Jualan
  • Web E-Commerce ( SK Catalogue)
  • Laporan Jualan
  • Payment Gateway
  • Pengurusan Database Pelanggan
  • CRM dan Leads Management
  • Product Listing ( Tiada Had)
  • Pengurusan Inventori
  • Web Dashboard dan Aplikasi Telefon
  • Sistem Pengurusan Agen/Stokis/ Dropship Yang Lengkap
  • PERCUMA 25 AKAUN basic senangKIRA (untuk agen dan stokis di bawah HQ)
KLIK SINI UNTUK LANGGAN

CORPORATE

Hubungi Kami

Bulanan

  • Tempahan Jualan
  • Web E-Commerce
  • Laporan Jualan
  • Payment Gateway
  • Pengurusan Database Pelanggan
  • CRM dan Leads Management
  • Product Listing( Tiada Had)
  • Semua Fungsi Yang Terdapat Dalam Pakej Enterprise
  • PERCUMA 200 AKAUN BASIC ( Khas untuk agen & stokis di bawah anda)
  • Latihan/bimbingan dan juga proses pendaftaran agen untuk sistem senangKIRA
HUBUNGI KAMI UNTUK SEBUTHARGA

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA ANDA TIDAK BERPUAS HATI DAN SUKAR MENGGUNAKAN SISTEM senangKIRA

Wang hanya boleh akan dikembalikan dalam tempoh 14 hari selepas anda melanggan sistem senangKIRA.  Tertakluk kepada terma dan syarat

Hubungi Kami